Bezárás

Beavató program

Van olyan, amikor egyszerűen nem találjuk a szavakat arra, amit érzünk... a Tünet Együttes előadásait látva felszabadító, hogy szavak helyett a test nyelvén képesek megfogalmazni ezeket az érzéseket. Előadásaikban minket napi szinten érintő, társadalmi kérdéseket dolgoznak fel így. A Tünet Együttes Beavató programjának a vezetőjeként elképesztő élmény lehetőséget teremteni és szemtanúja lenni annak, ahogy a diákok felfedezik a mozdulatban rejlő lehetőségeket és felszabadulnak a nonverbalitás, az intuíció végtelen lehetőségeket adó világában. A legnagyobb sikerélmény pedig az, amikor csillogó szemmel értenek, értelmeznek egy számukra addig idegen műfajú táncelőadást. 


3 lépcsős beavató programunk általános, középiskolás és egyetemista korú diákok számára kínál lehetőséget az alkotókkal való találkozásra. A program egy színházpedagógus által vezetett, 90 perces beavató foglalkozással kezdődik, iskolaidőben, az iskolában. Ezt követi a Tünet kiválasztott előadásának közös megtekintése. Végül az előadás után egy 60 perces moderált szakmai beszélgetés zárja a programot, a diákok és az alkotók részvételével. A foglalkozásokat az iskolák számára ingyenesen szervezzük, a színházlátogatásra pedig a színházakkal együttműködésben csoportos kedvezményes diákjegyeket biztosítunk.


A választható programokról való tudnivalókat lásd bővebben alább. A Beavató programokra való támogatott részvételre augusztus-szeptember során pályázat útján lehet jelentkezni.

A pályázási időszakon kívül érdeklődni és a beavató programba jelentkezni Bakonyvári Krisztinánál, a beavató program vezetőjénél lehetséges az alábbi e-mail címen: beavato@tunetegyuttes.hu.

Az aktuális részvételi lehetőségeket honlapunkon és facebook oldalunkon is közzétesszük.