Bezárás

A Tünet Együttes és a holland-osztrák united sorry mûvészduó (Frans Poelstra & Robert Steijn) közös produkciójukban kreatívan gondolják újra a politikai közbeszédet. Megalkotják a hétköznapok propagandáját, amely a dolgok alapvetõ bonyolultságát és a személyesség fontosságát hirdeti. Az ismeretlent kutatják és elõcsalogatják a benne rejlõ költõiséget. A PROPAGANDA! bemutatója 2011. február 24-én 20 órakor lesz a Trafóban (további elõadások február 25-26-án).

A PROPAGANDA! projekt részeként szlogenkommandót hirdetünk, amelyben mindenki hangot adhat annak, amiben hinni szeretne. Küldd el nekünk személyes szlogenedet, amelyet egy képzeletbeli választás kampányában használnál.
A választás ebben az esetben persze nem marad teljesen a képzelet határai között: a Facebook-on szavazásra bocsájtjuk a beküldött szlogeneket, a legtöbb szavazatot kapott gyõztest pedig a saját jelmondatával díszített pólóval ajándékozzuk meg. A beküldött szlogeneket viszontláthatjátok a Trafó kávézójában felállított, az elõadáshoz kapcsolódó installációban, utcai szlogenakcióinkban és a PROPAGANDA! elõadásban is.

A szlogeneket többféle módon juttathatjátok el hozzánk: a http://propagandabudapest.blogspot.com blogon, kommentálva a „Propaganda, amiben hinni akarunk!” bejegyzést, a Tünet Együttesnek küldött Facebook-üzenetben (http://www.facebook.com/tunetegyuttes), illetve e-mailben a pr@tunetegyuttes.hu címre.

Beküldési határidõ: február 3. (a szavazás február 10-én zárul majd).