Bezárás
imagetext
Premier: 2012. január 24.2012. január 24-én (kedden) 16 órakor a Tünet Stúdió (1095 Budapest, Soroksári út 164. XVIII. épület (egykori L1 Táncművek) – Bakelit Multi Art Center) ismét kinyílik azok előtt, akik szeretnének bepillantani a Tünet Együttes Voks című új bemutatójának munkafolyamatába. A január 15-i teltházas alkalom a leendő előadás nézőinek és készítőinek egyaránt számos élménnyel és tapasztalattal szolgált, ezért a társulat úgy döntött, a premiert megelőzően még egyszer lehetőséget ad az érdeklődőknek arra, hogy megtekinthessék a különleges előadás próbáját, és kipróbálhassák az interaktív technológiát, amelyet a Nincs ott semmi és Az élet értelme című előadásokban már közreműködő Korai Zsolt segítségével fejlesztettek ki. A nyílt próbán az előadás második világháborúhoz kötődő, archív híranyagokat és kordokumentumokat tartalmazó részéből is ízelítőt kapnak majd a nézők, akiket a próba után természetesen beszélgetésre is várnak. (Az előadás bemutatója 2012. február 2-3-4-én 20 órakor lesz a Trafó Kortárs Művészetek Házában.)

Akik tehát szeretnének részt venni a nyílt próbán, a nelli@tunetegyuttes.hu e-mail címre írt levéllel regisztrálhatnak. A technika korlátozott lehetőségei miatt ismét 20 nézőt tudnak beengedni.

Helyszín: Tünet Stúdió (1095 Budapest, Soroksári út 164. XVIII. épület (egykori L1 Táncművek) – Bakelit Multi Art Center)
Időpont: 2012. január 24. (kedd) 16 óra