Bezárás
imagetext
Premier: 2016. április 08.A Bethlen Téri Színház, a Manna Kulturális Egyesület és a Tünet Együttes közös előadása - rendező: Valcz Péter

Mary és Max

A. Elliot gyurmafilmje nyomán

A Mary és Max koprodukciós partnere a Tünet Együttes, akik a Találkozások című pályázati eredményének kihirdetése után csatlakoztott az előadáshoz. Szabó Réka, a Tünet Együttes művészeti vezetője elmondta, a társulat szeretné bátorítani a rendező alkotói elképzeléseit, ezért koprodukciós partnerként beállt a Mary és Max mögé. "Valcz Péter a Tünet Együttes legbelsőbb köreibe tartozó művész, akivel a társulat lassan két éve működik együtt különféle művészeti projektekben, közösségi akciókban, illetve ezek között ingadozó eldönthetetlen helyzetekben, Péter folyamatosan részt vesz a társulat együtt-gondolkodásában." – mondta Szabó Réka.


Kedves Néző!

Szeretnénk neked elmesélni egy elég szép történetet, ami kábé arról szól, hogy teljesen mindegy, hány évesek vagyunk, milyen rondának vagy szerencsétlennek születtünk, hol élünk és mennyi pénzünk van, de mindannyiunknak szüksége van valakire, aki megért minket és törődik velünk.

Addig is minden jót,

Grisnik Petra (Mary), Gőz István (Max), Zsigó Anna (dramaturg), Horányi Júlia (jelmez), Rubik Ernő Zoltán (hang), Valcz Gábor (díszlet), Huszár Sylvia (produkciós vezető), Láng Zsuzsa (asszisztens), Valcz Péter (rendező)


u.i.: Köszönet Jordán Tamás mentorunknak és nekik is mind: NKA, MOKA, AOSZ.

u.ii.: Marynek nincsenek barátai. Kaki színű anyajegye és iszákos anyja viszont van. Egy nap találomra felüti a telefonkönyvet és levelet ír Amerikába. A levél épp Maxet, egy zárkózott, különc, New York-i férfit talál meg, aki előbb pánikrohamot kap, majd végül úgy dönt, válaszol…

u.iii.: Bár Mary még csak 8 éves, de te jobb, ha elmúltál már 12.


Támogatók: NKA, EMMI, Erzsébetváros