Bezárás𝗥𝗲𝗻𝗱𝘀𝘇𝗲𝗿𝗲𝘀 𝗿𝗲𝗴𝗴𝗲𝗹𝗶 𝘁𝗿𝗲́𝗻𝗶𝗻𝗴 𝗶𝗻𝗱𝘂𝗹!
Szeptember 27-től kedd kivételével minden hétköznap reggel 9-től lesz tréning a Jurányiban, a Tünet Stúdióban.  Próbáld ki az órát, nézd meg, neked való-e!
Szeptember-október folyamán hétfőn és csütörtökön 𝗦𝘇𝗮𝗯𝗼́ 𝗥𝗲́𝗸𝗮 vezetésével 𝗯𝗼𝗱𝘆 𝗮𝗿𝘁 alapú, flow élményű vezetett óra lesz,
szerdán és pénteken 𝗞𝘂𝗹𝗰𝘀𝗮́𝗿 𝗩𝗮𝗷𝗱𝗮 𝗘𝗻𝗶𝗸𝗼̋ tart vezetett 𝗺𝗼𝗯𝗶𝗹𝗶𝘁𝘆 𝗳𝗹𝗼𝘄 órát, ami az ízületek mozgásterjedelmének fejlesztésére koncentrál.
𝗠𝗶𝗸𝗼𝗿? Szeptember 27-től hétfőn, szerdán, csütörtökön és pénteken 9:00-tól 10:10-ig.
𝗛𝗼𝗹? Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, Tünet Stúdió, I. emelet jobbra
𝗠𝗲𝗻𝗻𝘆𝗶𝗲́𝗿𝘁? 1 alkalom 1800 Ft, 10 alkalmas bérlet 10 000 Ft. 𝗧𝗮́𝗻𝗰𝗼𝘀𝗼𝗸𝗻𝗮𝗸, 𝘀𝘇𝗶́𝗻𝗲́𝘀𝘇𝗲𝗸𝗻𝗲𝗸 𝗸𝗲𝗱𝘃𝗲𝘇𝗺𝗲́𝗻𝘆𝗲𝘀: 1 alkalom 1200 Ft, 10 alkalmas bérlet 6000 Ft. Azok az előadóművészek, akiknek még ez az összeg is gondot okoz, pályázhatnak a térítésmentes tréningezési lehetőségre.
Részletes leírás:
𝗥𝗲𝗴𝗴𝗲𝗹𝗶 𝘁𝗼𝗿𝗻𝗮 – 𝘁𝗿𝗲́𝗻𝗶𝗻𝗴 𝗦𝘇𝗮𝗯𝗼́ 𝗥𝗲́𝗸𝗮́𝘃𝗮𝗹
A body art jellegű vezetett tréning felépítése hasonló, de minden óra picit más izomcsoportra koncentrál. Pár óra után könnyen követhető, a légzéssel együttműködő, az erőt és elengedést váltogató óra fejleszti a vázizomzatot, a hajlékonyságot, tartás- és közérzetjavító hatású. Befelé figyelős óra, flow élmény. Felhőtlen napindítás, por- és stressztörlés.
Szabó Réka a Tünet Együttes művészeti vezetője.


𝗠𝗼𝗯𝗶𝗹𝗶𝘁𝘆 𝗳𝗹𝗼𝘄 – 𝗜𝗿𝗮́𝗻𝘆 𝗮 𝘁𝗲𝘀𝘁 𝘀𝘇𝗮𝗯𝗮𝗱𝘀𝗮́𝗴𝗮!
Közepes-gyors tempójú vezetett óra, aminek a mozgásanyaga nagyban épül dinamikus jógára és korszerű mobility gyakorlatokra, illetve különféle nyújtási reflexek idegrendszeri segítésének technikáira. Mozgunk gyorsan és erővel, lassan és könnyedén, elmegyünk a mozgáshatár széléig.
Az egyes ízületek mozgásterjedelmét próbáljuk fenntartani, sőt, növelni! A boka és a váll erejében, a csípő, lábak, karok mozgásának finomságában, a test stabilitásában, szimmetriájában, a robbanékonyságban, a core izomzat erejében lehet látványos és gyors változást elérni vele – na meg abban, hogy nem fogsz lesérülni terhelés alatt sem!
A tapasztalatok szerint egy "normál" ember a mozgástartomány maximum 40-50%-át használja, táncosoknál sem jobb az arány 70-80%-nál.
Legyél erősebb, robbanékonyabb, és építs szabadon mozgó, sérülésmmentes, golyóálló ízületeket!
Az órát tartja: Kulcsár Vajda Enikő táncművész, edző, jógaoktató.