Bezárás

Nyáron is produkáljuk a Tüneteket!


Bánkitó Fesztivál  idén is készül színházi programokkal, most a fenntartható jövő a téma. A Tünet kísérleti szekciója, a Symptoms_Lab a Corvinus Egyetem kutatóival összeállva izgalmas formációt hozott létre, amely keretében a Jövő és tsa. interaktív színházi kalandjátékra várja az időutazókat. Szeretnénk, hogy a résztvevők puszta nézőből szereplővé avanzsáljanak és a színészekkel együtt göngyölítsék fel a történetet, ami idén 2048 ideális vállalati világába röpíti el a játékosokat, július 12 és 13-án.

A Weöres Sándor látomásversére épülő Az éjszaka csodái Művészetek Völgyében, Vigántpetenden, július 26-án  várja a fesztiválozókat. A zenés-táncos, pszichedelikus előadás 2015 tavasza óta lankadatlan sikerrel fut a budapesti Trafóban. Az előadásra Mogyoró Pál és Tóth Gyula nevű nézőink igazolvány felmutatásával ingyen bejöhetnek.

A kisebbeket az Ördögkatlan fesztiválon a beremendi Kovácsműhely udvarába várjuk augusztus 2-án egy hercegnő-mentő-akcióra Kucok című darabunkkal.  A közös zenés-táncos játék elsősorban óvodáskorú gyerekekre és szüleikre szabott. Mezítláb és játszósruhában jönni ér!

Augusztus 5-ére  meghívást nyertünk Szegedre, a szakmailag elismert THEALTER színházi fesztiválra, melyet a MASZK (Magyar Alternatív Színházi Közösség) idén 28. alkalommal szervez meg. A legfrissebb produkciónkat, a szülés és születés misztikumát bemutató Burok - a táguló idő összehúzódásai c. előadást láthatják majd a fesztiválozók. "...újfajta színházi nyelv-, sőt egyenesen újműfaj-teremtő, kitűnően sikerült produkció. "- írta nemrégiben Kutszegi Csaba a Tánckritika portálon.

A legkitartóbb fesztiválozókat a Te Szemét!- szabadtéri nagytakarítás és szenny esztráddal lepjük meg, a Sziget Fesztivál színházi sátra előtt augusztus 12-én. A Tünet Együttes köztéri performansza a fogyasztói társadalom - és kiemelten a fesztiválok - nemkívánatos melléktermékét, a szemetet állítja fókuszba és pellengérre az azt termelő tömeget.