Bezárás

Ha te leszel az új munkatársunk, fő feladatod az online média felületeink – Facebook, Youtube, hírlevél, Insta, blog – kezelése lesz. Kreatív posztok, fotók, videók, gifek gyártása mellett fontos, hogy kézben tartsd az online hirdetéseinket is. Folyamatosan együtt kell majd működnöd a Tünet PR-esével és művészeti vezetőjével, tájékoztatni őket az aktuális folyamatokról, valamint részt venned a marketing stratégia és a kapcsolódó programok, gerilla akciók kitalálásában. A te feladatod lesz a jegyállások nyomon követése, a szóróanyagaink terjesztésének felügyelete, a kapcsolattartás az alvállalkozóinkkal (grafikus, nyomda, fordító), valamint a szóróanyagok és sajtóhírek archiválása is.

 

Nem baj, ha még tanulsz, vagy pályakezdő vagy, de fontos, hogy magabiztosan kezeld a MS Office programokat, ismerj valamilyen képszerkesztő programot, és legyen rutinod Facebook oldal vagy csoport, Instagram profil, blog kezelésében. Ne félj felkapni a telefonodat és megörökíteni, ha valami izgalmas dolog történik körülötted, jól tudj fogalmazni, legyél jó problémamegoldó. A munkádhoz elengedhetetlen az angol nyelvtudás, a precizitás, megbízhatóság, önállóság és jó időkezelés. Előfordulhat, hogy néha esténként vagy hétvégén is kell majd dolgoznod. Nem feltétel, de előny, ha PR vagy marketing tanulmányokat folytatsz vagy ilyen szakon végeztél, ismered a hazai és nemzetközi kortárs előadó-művészeti életet, és értesz a videóvágáshoz is.

 

Amit kínálunk: heti 10-20 órás munkavégzés a Jurányi Házban lévő irodánkban, megegyezés szerinti fizetéssel, jó csapatban!

 

Betanulási időszak május vagy június folyamán, önálló munkavégzés legkésőbb augusztus 1-től, hogy a következő színházi évadra már veled készülhessünk fel. Próbaidő: 3 hónap.

 

Jelentkezni a pr@tunetegyuttes.hu e-mail címre küldött önéletrajzzal és motivációs levéllel, vagy maximum 2 perces motivációs videóval tudsz, 2018. április 8-ig!

 

A Tünet Együttesről:

A Tünet Együttes a független hazai kortárs tánc és színházi élet meghatározó társulata 15 éve. Az együttes évente kb. 70 előadást tart Budapesten, vidéken és külföldön. A társulat a produkciók létrehozásán és előadásán túl folyamatosan keresi, hogyan tud érvényes módon reflektálni a mai világra, hogyan tud művészeti és pedagógia eszközeivel konstruktív módon megszólalni, elgondolkodtatni.