Bezárás

A Platán Galéria új programsorozatot indított el 2010 februárjában, melyben a kiállítások közötti egyhetes szünetben az elõadómûvészet kap teret. Minden alkalommal egy-egy felkért magyar alkotó élhet a lehetõséggel, hogy a galéria terét és környezetét játéktérré alakítsa.

A Mûvészet kilátással sorozatban a szervezõk a kísérletezésre helyezik a hangsúlyt és az alkotókat arra ösztönözik, hogy ebben a nem színházi térben helyspecifikus akciókat, hosszabb-rövidebb performanszokat dolgozzanak ki.

Vadas Tamara 2009-ben, a Body Moving  Tánckommandó programsorozat keretében – Kint is vagyunk, bent is vagyunk címmel - elõször alakította kukkoldává a Platán Galériát. A Tünet-kukkolda alapgondolata egy olyan tér és közeg létrehozása, amely az utca megszokott környezetébõl egy teljesen más világba enged betekintést.

Az alkotó áprilisban egy nyári történetet, egy tengerparti krimit költöztet a galéria tereibe, melynek a nézõ is részese lehet.

Hozz magaddal strandpapucsot vagy mezítlábad!

A program ingyenes!

De mi lett kicsi Li-vel? - Tünet-kukkolda | 2010. április 2. 18h | Lengyel Intézet - Platán galéria - VI. Andrássy út 32.