Bezárás

A Priznic Gõz István és Kövesdi László jutalomjátéka, egy kórterembe oltott Hacsek és Sajó. Az elõadás nem csak sziporkázó nyelvi humora miatt maradandó élmény; párosunk két, térben elforgatott kórházi ágyban fekszik, illetve lóg, így a közönség a plafonon van.
Az elõadás Színházak Éjszakája karszalaggal látogatható. Az elõadásra az elõzetes helyfoglalás lezárult, de ha írsz nekünk a pr@tunetegyuttes.hu-ra, bebiztosíthatod a helyed! Szeptember 17. 18.10, Karinthy Színház.

Szeptember 30-án mutatjuk be új darabunkat, a Négy fal között - avagy zárt ajtók, tárt lábak címû kíméletlenül õszinte családi mesét. Less be a próbatermünkbe, nézd meg, hogy rendezi a Dollár Papás Ördög Tamás a Tünet táncosait és a vendégmûvészeinket! Szeptember 17. 20.00, Jurányi Ház.

A Mary és Max különkiadásában játékos formában tanulhatsz az autizmusról. Vajon mit érez Max, az elõadás aspergeres fõhõse? Hogyan ismeri fel beszélgetõtársai érzelmeit? Az aszpisok tényleg mind zsenik? Szeptember 17. 15.00, Bethlen Téri Színház.