Bezárás

A karantén alatt volt idő gondolkodni – arra jutottunk, hogy ebben az évadban nem szeretnénk ugyanabba a taposómalomba visszalépni, amiben évekig őröltünk. Ezt az évadot nyugodtabban, elmélyültebb kísérletezéssel és csapatépítéssel szeretnénk tölteni.

 

A Tünet Együttes új bemutatója 2021 január végén lesz a Trafóban. Új előadásunkban a hang és mozdulat kapcsolatával dolgozunk. Az új előadás próbafolyamata az egész évadon át húzódó műhelymunkák sorozatába ékelődik. A 2020/21-es évadra szeretnénk egy olyan csapatot összehívni, akikkel kölcsönösen inspiráljuk egymást, és produkciók létrehozásán túl tudunk időt szakítani kutatásra, játékra, tudásmegosztásra, világok ütköztetésére, annak felfejtésére, ki mit keres a színpadon.

 

Egy 5 napos műhelymunkán szeretnénk kiválasztani azokat, akikkel együtt tudunk dolgozni. Ez a választás nyilván akkor jó, ha kölcsönös – abban hiszünk, hogy a közös munka során tudjuk eldönteni, elköteleződünk-e egymás felé. A műhelymunkára 7 előadó-művészt meghívtunk, a maradék 3 helyre jelentkezni lehet.

 

Első sorban erős előadói képességgel rendelkező táncosok jelentkezését várjuk, de kíváncsiak vagyunk jó mozgású színészekre, énekesekre is, akik készek a hosszú távú kísérletezésre. Amennyiben nem tudsz jönni a műhelymunkára, de érdekelne a társulattal való közös munka, kérlek jelezd ezt felénk.

 

Időpont: 2020. július 20-24. Minden nap 10-től 16 óráig

Helyszín: Tünet Stúdió, Jurányi u. 1., első emelet

Jelentkezés: rövid szakmai önéletrajzzal és motivációs levéllel 2020. július 12-ig a beavato@tunetegyuttes.hu email címen (mindkét dokumentumot csatolmányként küldd). Kérlek a motivációs leveledben azt is írd meg, hogy a következő évadra milyen elköteleződéseid vannak. Július 15-ig mindenkit értesítünk.

Utóirat: Tudjuk, hogy a mostani időszakban mindenki a tartalékait élte fel. 30ezer ft+áfa "kajapénzt" tudunk felajánlani a résztvevőknek a hétre – ez független attól, hogy végül választjuk-e egymást a hét végén, vagy sem.