Bezárás



?????????? ??????? ???́???? ?????!
Szeptember 27-től kedd kivételével minden hétköznap reggel 9-től lesz tréning a Jurányiban, a Tünet Stúdióban.  Próbáld ki az órát, nézd meg, neked való-e!
Szeptember-október folyamán hétfőn és csütörtökön ?????́ ??́?? vezetésével ???? ??? alapú, flow élményű vezetett óra lesz,
szerdán és pénteken ??????́? ????? ?????̋ tart vezetett ???????? ???? órát, ami az ízületek mozgásterjedelmének fejlesztésére koncentrál.
?????? Szeptember 27-től hétfőn, szerdán, csütörtökön és pénteken 9:00-tól 10:10-ig.
???? Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, Tünet Stúdió, I. emelet jobbra
???????́??? 1 alkalom 1800 Ft, 10 alkalmas bérlet 10 000 Ft. ??́?????????, ???́??́??????? ????????́????: 1 alkalom 1200 Ft, 10 alkalmas bérlet 6000 Ft. Azok az előadóművészek, akiknek még ez az összeg is gondot okoz, pályázhatnak a térítésmentes tréningezési lehetőségre.
Részletes leírás:
??????? ????? – ???́???? ?????́ ??́??́???
A body art jellegű vezetett tréning felépítése hasonló, de minden óra picit más izomcsoportra koncentrál. Pár óra után könnyen követhető, a légzéssel együttműködő, az erőt és elengedést váltogató óra fejleszti a vázizomzatot, a hajlékonyságot, tartás- és közérzetjavító hatású. Befelé figyelős óra, flow élmény. Felhőtlen napindítás, por- és stressztörlés.
Szabó Réka a Tünet Együttes művészeti vezetője.


???????? ???? – ???́?? ? ???? ????????́??!
Közepes-gyors tempójú vezetett óra, aminek a mozgásanyaga nagyban épül dinamikus jógára és korszerű mobility gyakorlatokra, illetve különféle nyújtási reflexek idegrendszeri segítésének technikáira. Mozgunk gyorsan és erővel, lassan és könnyedén, elmegyünk a mozgáshatár széléig.
Az egyes ízületek mozgásterjedelmét próbáljuk fenntartani, sőt, növelni! A boka és a váll erejében, a csípő, lábak, karok mozgásának finomságában, a test stabilitásában, szimmetriájában, a robbanékonyságban, a core izomzat erejében lehet látványos és gyors változást elérni vele – na meg abban, hogy nem fogsz lesérülni terhelés alatt sem!
A tapasztalatok szerint egy "normál" ember a mozgástartomány maximum 40-50%-át használja, táncosoknál sem jobb az arány 70-80%-nál.
Legyél erősebb, robbanékonyabb, és építs szabadon mozgó, sérülésmmentes, golyóálló ízületeket!
Az órát tartja: Kulcsár Vajda Enikő táncművész, edző, jógaoktató.