Bezárás

„Barátságos jelmezekbe bújtatott, a gyerekekre odafigyelő játszótársak, valódi hangszerek, eleven zenészek, emberi hangok és emberi léptékek. A közös cselekvés, az együttlét öröme határozza meg az előadás hangulatát. Fontos lenne, hogy minél több családban, óvodában, de még az elemi iskolában is érezhető legyen a kucok melege.”

Így írt Szilágyi Zsuzsa a Revizorban a Kucokról. A Minden gyereknek kell egy Kucok! programunk azt tűzte ki célul, hogy azok a gyerekek is megtapasztalhassák a Kucok melegét, akik máskülönben ezt nem tehetnék meg.

A MAGNET Bank - Közösségi Adományozási Programja keretében a Tünet Együttes is elnyerte a lehetőséget, hogy a május közepétől induló szavazáson részt vehetünk a programunkkal, amelyben a Bank ügyfelei szavazhatnak ránk. Mi most csak annyit kérünk, hogy ha ügyfél vagy kövesd a szavazás menetét és add le ránk a voksod, ha pedig nem vagy ügyfél, kérjük oszd meg a lehetőséget a barátaiddal.

Nagy szükség van a segítségedre, már néhány megosztás is sokat érhet, hisz a szavazatok arányában kapjuk majd a támogatást.

2014-ben Baranya megyében már lehetőségünk volt hátrányos helyzetű gyermekeket vendégül látni Kucokfalván; a programról Halász Glória dokumentumfilmet forgatott, melyet teljes egészében ezen a linken nézhetsz meg, itt pedig egy kis ízelítő:





www.magnetbank.hu